Σχετικά με εμάς

H Attica Gas ιδρύθηκε το 2013 από τον Ελευθέριο Δρίτσα και τον Νικόλαο Κουλούρη με όραμα να εδραιωθεί στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και της Αττικο-Βοιωτίας, διανέμοντας αποκλειστικά τα προϊόντα εμφιαλωμένου υγραερίου της Coral Gas.

Σε σύντομο χρόνο η εταιρεία μας κατάφερε να εδραιωθεί στη Δυτική Αττική αλλά και να επεκταθεί σε ολόκληρο το νομό Αττικής καθώς η συνέπεια και η ταχύτητά μας έκανε πολλούς συνεργάτες χονδρικής πωλησης να την προτιμούν.

Η Attica Gas πραγματοποιεί διανομές φιαλών σε καταστήματα που μεταπωλούν φιάλες (χονδρική πώληση) π.χ. σε mini market, super market, παντοπωλεία, χρωματοπωλεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, καφετέριες, καταστήματα κοινωνικής εστίασης, ξενοδοχεία, αλλα η αιχμή του δόρατός της, είναι η διανομή κατ’ οίκον των φιαλών για οικιακή χρήση, στις πόλεις και περιοχές όπου έχει επιλέξει και σχεδιάσει να να λειτουργήσει υποκαταστήματα-πρατήρια.


Σκοπός μας δεν είναι ο καταναλωτής να δημιουργήσει δεσμούς με την εταιρεία μας μόνο, γιατί απλά του κάνουμε την καθημερινότητά του πιό εύκολη, αλλά να αγαπήσει το εμφιαλωμένο υγραέριο για το χαμηλό χρηματικό του κόστος και τις υψηλές αποδόσεις του σε ενέργεια και τους χαμηλούς του ρύπους προς το περιβάλλον.


Σε πολύ μικρό χρονικο διάστημα καταφέραμε να απαλλάξουμε τους οικιακούς χρήστες της Ελευσίνας, Μαγούλας, Μάνδρας και του Ασπροπύργου από το άγχος και την ταλαιπωρία της αντικατάστασης της κενής φιάλης, δημιουργώντας το πρώτο κατάστημα στην Ελευσίνα επί της Ιεράς Οδού με αδειοδότηση απο την Περιφέρεια και το αρμόδιο υπουργείο για διανομή φιαλών σε όλη την Επικράτεια και δυνατότητα αποθήκευσης φιαλών σε ιδιοκτήτες αποθήκες μας.

Επενδύoντας συνεχώς στον στόλο των οχημάτων μας, ο οποίος απαρτίζεται από 6 φορτηγά-ημιφορτηγά και 3 VAN, είμαστε πλέον στη θέση να διανέμουμε 2.000 και πλέον φιάλες ημερησίως στην Αττική και στην Αττικο-Βοιωτία.

Με εμμονή στην ασφάλεια τόσο του προσωπικού μας αλλά και των καταναλωτών, δημιουργώντας και συμμετέχοντας σε σεμινάρια επιμόρφωσης υγιείνης και ασφάλειας, επενδύοντας συνεχώς στον στόλο των οχημάτων μας ο οποιος ειναι εναρμονισμένος με τους διεθνείς κανόνες ασφαλούς μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων(ADR), η Attica Gas σας εγγυάται οτι θα σας παραδώσει με ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ οποιαδήποτε ποσότητα φιαλών υγραερίου έχετε ανάγκη.


Συνεργαστείτε μαζί μας!

Στα πλαίσια του οράματός μας για επέκταση αναζητούμε νέους συνεργάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή στείλτε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.