Για τον Eπαγγελματία

Υπηρεσίες προς επαγγελματίες

Σιγουριά για τον Επαγγελματία:

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για ατυχήματα σε χώρους εστίασης και βασική αιτία αυτών είναι η κακή χρήση του προϊόντος (προπανίου), σωρεία λαθών κατά την λειτουργιά, κακή τοποθέτηση, ελαττωματικές φιάλες, λάθος προϊόν, αστοχιά υλικών της εγκατάστασης του καταστήματος ή κακή συντήρηση αυτών.

Ο επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καταστήματος χώρου κοινωνικής εστίασης ή καφετέριας, ο οποίος είναι συνειδητοποιημένος και σέβεται το προϊόν του, την ασφάλεια των εργαζομένων του και των πελατών του δεν έχει άλλη επιλογή πάρα να συνεργαστεί μαζί μας.

Ο σωστός επαγγελματίας πλέον είναι απαιτητικός, θέλει την σωστή ποσότητα προπανίου, με την μέγιστη ασφάλεια, να έχει επάρκεια προπανίου ώστε να μην διαταραχθεί η ευρυθμία του καταστήματος του και βασικό, όλα τα παραπάνω στην σωστή τιμή.

Εγγυώμαστε λοιπόν εμείς πως δεν χρειάζεται ο επαγγελματίας να αγχώνεται για το σοβαρό κομμάτι αυτό, δλδ της ενέργειας που κινεί το κατάστημα του.

Ελέγχουμε, προμηθεύουμε το κατάστημα με τις φιάλες προπανίου οι οποίες έχουν πάντα το σωστό προϊόν και την ακριβής ποσότητα, τοποθετούμε και εσείς έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με άλλες ανάγκες του καταστήματος σας.

Για ασφάλεια και αποδοτικότητα στην ενέργεια και τα καύσιμα, υπάρχει μονό ένας τρόπος για να λειτουργήσεις, ο σωστός τρόπος και για τους επαγγελματίες η ATTICA GAS και οι τεχνικοί μας είναι ο σωστός μόνιμος συνεργάτης τους.