Χονδρική Πώληση

Χονδρική πώληση

H Attica Gas είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τον πιό απαιτητικό συνεργάτη – μεταπωλητή φιαλών υγραερίου.

Οι συνεργάτες – μεταπωλητές φιαλών ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών, χρωματοπωλείων, mini-market, super-market, παντοπωλείων είναι αυτοί που γνωρίζουν τις ανάγκες τις γειτονίας τους, ακούν τις αγωνίες τους, τις απορίες τους, τα παράπονα τους και τους βοηθούν με πίστωση καμιά φορά.

Για μας ο μεταπωλητής δηλαδή είναι ο άνθρωπος μας, είναι και αυτός ένα κομμάτι της εταιρείας μας, μας μεταφέρει διαρκώς τις ανησυχίες του κόσμου, τον εκπαιδεύουμε, τον επιμορφώνουμε ώστε να γνωρίζει τα πάντα γύρω από το υγραέριο και τα προϊόντα του ώστε να παρέχει και αυτός με την σειρά του καλύτερες υπηρεσίες. Εμείς φροντίζουμε με την σειρά μας το κατάστημα του συνεργάτη μας να μην ξεμένει ποτέ από φιάλες με συχνά και τακτά δρομολόγια, ακόμα και τις αργίες. Ο στόλος των οχημάτων μας είναι αρκετός για να καλύψει τις ανάγκες των συνεργατών μας. Ακόμα και στις ξαφνικές ανάγκες του καταστήματος πραγματοποιούμε αποστολές φιαλών προς αυτόν και εκτός του καθορισμένου δρομολογίου. Φροντίζουμε να τοποθετήσουμε ειδικές ταμπέλες σήμανσης πώλησης φιαλών ώστε να γίνει γνωστό και ξεκάθαρο στους περαστικούς του καταστήματος του συνεργάτη μας ότι εκεί θα βρουν φιάλες.

Τέλος συμβουλεύουμε και επιμορφώνουμε τους μεταπωλητές σχετικά με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας αποθήκευσης και διάθεσης φιαλών υγραερίου ώστε να αποφύγουν τυχόν προστιματα από έλεγχους του υπουργείου εμπορίου και της πυροσβεστικής και πάνω απ όλα για την δική τους ασφάλεια.

Οι περιοχές στις οποίες πραγματοποιούμε δρομολόγια χονδρικής πώλησης είναι η Ανατολική Δυτική και Βόρεια Αττική, η περιοχή Αθήνας και Πειραιά και ολόκληρη η Βοιωτία.

Επικοινωνία

Για παραγγελίες χονδρικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο δρομολόγησης κ. Κουλούρη Νικόλαο στο 6957 5930 90.